Videoconferència amb MEET DE HANGOUTS

Per iniciar una sessió de vídeo conferència amb Meet de Hangouts(2) hem d’accedir a través del nostre usuari @iessineu.net a les aplicacions de Google (1):

A continuació seguim les indicacions que ens dóna l’aplicació. Clicam el botó d’Uneix-me a una reunió o inicia’n una:

Ens surt l’opció de sol·licitud de permisos de micro i càmera que ens convé acceptar perquè funcioni. A continuació ens dóna la possibilitat de poder posar un àlies a la sessió que es proposa.


Després de clicar a “Continua” us sortirà la vostra imatge a la pantalla de l’ordinador.

Heu de clicar a “Uneix-te ara” per iniciar la sessió, però encara heu de convidar-hi els vostres companys. Ho heu de fer a la següent pantalla, a la part superior dreta veureu la icona indicada i si la clicau us surt una finestra, a través de la qual podeu convidar aquells que vulgueu.Les persones que convideu rebran un correu electrònic amb un enllaç per connectar-se.

A la cridada podeu contestar via web amb un ordinador o directament amb el mòbil. Al rebre el mail al telèfon mòbil us demanarà instal·lar l’aplicació de Meet de Hangouts.

Resultado de imagen de meet hangouts app

Es recomana connexió WIFI/dades relativament ràpida per tenir una sessió fluida. Si la connexió és lenta es recomada desactivar la càmara, així només es sentirà la veu.

Si teniu alguna dificultat contactau els companys de TIC.