Com crear una nova classe a Google Classroom

Entra a http://classroom.google.com

Entra amb les teves credencials de gmail del centre. El correu ha de ser el que acaba en @iessineu.net. Si encara no tens accés a un compte corporatiu del centre contacta amb els coordinadors TIC.

Una vegada has entrat veuràs el panell principal on surten totes les teves classes, inicialment estarà buit.

Per crear una nova clase has d’anar a la part de dalt a la dreta, la incona de +.

Clica al signe + i veuràs la possibilitat d’entrar a la clase o crear una nova. Si es aquest pas no et surt “Crea una classe” és que probablement no ho tens habilitat. Contacta amb un coordinador TIC per habilitar-ho.

Si li donem a crear una clase sortirà una finestra com aquesta:

El primer camp serà el que veuran els alumnes principalment.

Aquí ja podem veure que s’ha creat la notra clase i ja podem començar a inserir material.

Jo us recoman organitzar el material des de la segona pestanya “Treball de classe”. Des d’aquí podeu organitzar els temes i les tasques i els materials per continguts.

Al botó de “Crea” podeu crear: tasques, tasques amb test, una pregunta, un material, reutilitzar un material d’latres classes i temes.

Si li doneu a crear una tasca vos sortirà una finestra com aquesta a continuació. Aquí li haureu de donar un títol i una descripció, podeu adjuntar un arxiu (pdf, ppt, google docs, etc) o un enllaç. Podeu ajustar dates de venciment, tema, puntuació i inclús adjuntar una rñubrica per avaluar la tasca.